Competitio - Tijdschrift voor Belgische Mededinging - Revue de la Concurrence Belge

Uitgever: Intersentia

Competitio, het Tijdschrift voor Belgische Mededinging, is sinds de oprichting ervan in 2006 uitgegroeid tot hét toonaangevende referentietijdschrift voor mededinging en mededingingsrecht in België. Het levert al meer dan tien jaar een bijzondere bijdrage aan deze belangrijke rechtstak door

middel van hoogstaande artikels, rechtspraak, commentaren op de rechtspraak, kronieken ..., zowel vanuit juridische, economische als beleidsoogpunten. Een waardevolle bron van informatie en solide argumenten voor iedereen die actief is in het kartelrecht in zijn meest ruime betekenis: advocaten, magistraten, bedrijfsjuristen, economisten ...

Competitio becommentarieert ieder kwartaal belangrijke ontwikkelingen inzake Belgische en Europese mededinging aan de hand van vaste rubrieken:

- Rechtsleer: praktijkjuristen, economen en beleidsmensen analyseren actuele knelpunten uit het mededingingsrecht in grondig uitgewerkte artikels en reiken vernieuwende oplossingen aan.

- Forum: opiniestukken, interviews en analyses

- Geannoteerde rechtspraak: interessante en vernieuwende vonnissen en arresten worden integraal gepubliceerd, voorafgegaan door trefwoorden en samenvattingen in twee talen, vaak gevolgd door een verhelderende noot.

- Rechtspraak in kort bestek: een doordachte selectie van actuele uitspraken snel, kort en to the point weergegeven.

- Kronieken & buurlanden: een handig overzicht van nieuwe evoluties die relevant zijn voor de Belgische juridische en economische praktijk, zowel op Belgisch en op Europees vlak als in onze buurlanden.

- Actualia: persberichten, een overzicht van prejudiciële vragen, melding van publicaties (rapporten, boeken), studiedagen ...

5 redenen om u te abonneren op Competitio:
1. Kwaliteit gegarandeerd door topspecialisten
2. Praktijkgericht en wetenschappelijk onderbouwd
3. Actueel met oog voor alle belangrijke ontwikkelingen
4. Multidisciplinair met aandacht voor evoluties in de EU en in de buurlanden
5. Toegang tot het volledige digitale archief via Jurisquare en via www.competitio.be

Redactie
Competitio wordt geleid door ervaren juridische en economische specialisten.

Hoofdredacteur : Grégoire Ryelandt

Redactiecomité : Dirk Arts, Patrick Van Cayseele, Yves Van Gerven, Maaike Visser en Peter Wytinck

Redactiesecretaris : Grégoire Ryelandt

Redactieraad : Thomas De Meese, Alexandre De Streel, Wouter Devroe, Hans Gilliams, Tony Joris, Julie Leonard, Carole Maczkovics, Karel Marchand, Vincent Mussche, Béatrice Ponet, Bert Stulens, Jules Stuyck, Anne Valery, Dirk Vandermeersch, Pieter Van Cleynenbreugel, Bernard van de Walle de Ghelcke, Dirk Van Liedekerke, Melissa Van Schoorisse, Carmen Verdonck, Alexis Walckiers, Frank Wijckmans en Johan Ysewyn
Prijs papier+online
€ 285.00 (BTW excl.)
Opbergbanden: 25 euro per stuk (incl. btw, excl. verzending)
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 410,26 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.